RV RONCATO Borseta Cosmetice Voiaj E-lite Roncato Cod: 415208.01

460,00 Lei
Stoc epuizat
Culoare
Adauga la Favorite
Alerta stoc
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Roncato este o afacere de familie detinuta si administrata de-a lungul  a trei generatii,  de la afirmarea modei si a stilului Italian la  nivel global pana la globalizarea contemporana. Pasiunea pentru atentia la detalii,  excelenta in productie si continua cercetare asupra inovatiei sunt valorile de varf ale unui brand dedicat in totalitate celei mai inalte calitati a creatiei sale  Made in Italy. Intr-o valiza Roncato intotdeauna veti gasi o lunga  istorie de viata realizata din idei si stil impreuna cu o tehnologie de produs de top.

Eleganta si greutatea scazuta – acestea sunt esenta noii game E-lite, o combinatie perfecta de tehnologie, frumusete si atentie la detalii. Productia Made in Italy este acum evidentiata de calitatea de top a finisajelor din piele, a fermoarului finisat ca o bijuterie, a etichetelor pentru adresa din piele, a manerelor si a detaliilor interioare ce dau un inconfundabil aspect vintage, foarte apreciat de calatorii ce iubesc finetea si accesoriile sofisticate.
Produsa din policarbonat de cea buna calitate, colectia E-lite este extrem de usoara, rezistenta la apa si la zgarieturi si foarte rezistenta la uzura. Disponibile in diferite masuri, toate accesoriile colectiei E-lite sunt produse in culori calde si naturale. Colectia E-lite nu include doar clasicile trolere ci si genti de calatorie in diferite forme ce se potrivesc atat calatoriilor de durata scurta cat si vacantelor mai mari.

Borseta are un compartiment spatios si este prevazuta cu elastice de prindere speciale pentru depozitarea diferitelor produse cosmetice. Aceasta dispune si de un buzunar exterior care se inchide cu ajutorul unui fermoar. Materialul din care aceasta este realizata este de tip nylon cu finisaje din piele, fiind foarte rezistent si in acelasi timp impermeabil. Geanta se inchide cu fermoar rezistent si impermeabil.
 
 

Material: Nylon/Piele

Dimensiuni: 24x16x7cm

Volum: 3 litri

Tara De Provenienta: Italia

Scrie un review


close

Borseta Cosmetice Voiaj E-lite Roncato

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.